Is groot geworden door klein te blijven

Minimale basisbezetting vanuit Groningen grote daden in de MKB.

Klanten maken tot… winnaars.

Elke dag is het voor ons een grote uitdaging om met onze innovatieve producten en diensten in techniek en vorm jouw business te laten groeien.

RenovatioMedia gaat voor een duurzame relatie onze vernieuwingen betekent meer winst voor jou.

Renovatio is ons levensmotto. Het Latijnse woord betekend o.a. renoveren, vernieuwen en herleven. Dat is waar onze producten en diensten aan moeten voldoen. Online en Offline media vernieuwen is wat wij vandaag morgen met véél passie en enthousiasme doen. Om voor jou meer winst en groei te genereren. Begin je al een beetje te begrijpen waar RenovatioMedia voor staat? En voor jou kan betekenen?

duurzame
en super blije klanten

duurzame
en super blije klanten

Met onze jaren lange ervaring creativiteit, ontdekken, inlevingsvermogen en denken in oplossingen hebben we vele mooie online en offline projecten gerealiseerd in heel Nederland. Hieruit is een geweldige samenwerking, ideeën en inspiratie opgebouwd met onze klanten in de MKB.

Elke dag een grote uitdaging om klanten te maken tot winnaars.

We hebben een nuchtere Groningse benadering. Wij geloven in de kracht van tailor made authentieke, doelgerichte en geloofwaardig producten en diensten die zijn gebouwd op echte mensen en inspirerende ideeën.

Wij werken onder andere voor

Founder & Owner

Roland van Meggelen

“Groot of kleinschalige projecten samen met een superior team van freelancers brengen we elke berg in beweging”

Hi, mij zul je altijd zien en spreken om jouw project realisatie tot een groot succes te maken. Ik sta altijd open voor jou ideeën en inspiratie. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Het begint altijd met de eerste stapjes toch?

Benieuwd hoe wij
jouw website
tot een ware
winnaar maken?