Antonius Hypercare

Slecht genezende wonden? Hyperbare zuurstoftherapie is de oplossing.

Antonius Hypercare

Is het Hyperbare Zuurstoftherapie centrum te Sneek in Noord Nederland. Een jong en zeer snel groeiend bedrijf met mooie wondgenezing resultaten bij haar klanten.

Corporate Branding voor Antonius Hypercare.

Antonius Hypercare heeft de expertise van RenovatioMedia ingeschakeld voor professionalisering van haar merkidentiteit. Er waren geen duidelijke brand guidelines waardoor het merk minimale beleving en kracht uitstraalt. RenovatioMedia kreeg carte blanche en heeft naast branding alle online en offline media producten gerealiseerd voor optimale merkbeleving.

Client

Antonius Hypercare

Services

Art Direction, Branding, Website design & development, Grafische ontwerpen, Promo, Design dragers.

Client

Antonius Hypercare

Services

Art Direction, Branding, Website design & development, Grafische ontwerpen, Promo, Design dragers.

Branding Identity

In de medische sector worden regelmatig spiraalvormige slangen gebruikt. Dit idee hebben we verder uitgewerkt naar een moderne, creatieve en flat design manier. De vleugels staan wijd open met een hartje die fungeren voor zorg en helpende hand. Zo is er een uniek logo en brand identity gecreëerd.

Lettertype

Het lettertype is schreefloos. Toch komt dit lettertype niet strak over door onder andere de rondingen zodat het vriendelijk overkomt. Door de verschillende letterdiktes ontstaat er meer dynamiek voor de gewenste branding.

Kleuren

Aan de bestaande kleur donkerblauw zijn frisse sprankelende kleuren toegevoegd voor meer merkbeleving. Groen staat o.a. voor balans, verfrissing, herstel, gezondheid. Roze o.a. voor warmte, voeden en rust.

Huisstijl

Promo

Website

Antonius Hypercare ontving een frisse full responsive website die naadloos aansluit bij hun branding identity voor een optimale merkbeleving.

Full Responsive Website

Benieuwd hoe wij
jouw website
tot een ware
winnaar maken?

Website laten maken

Website laten maken? Met ons Startup pakket In één keer klaar goed vindbaar voor startende ondernemer ZZP’er MKB’er geschikt voor ieder budget.

Bekijk Voorbeelden

Logo laten ontwerpen

Je weet het: een eerste indruk kun je maar één keer maken. En die eerste indruk is zó belangrijk. Een logo is makkelijk te onthouden herkenbaar en duidelijk.

Bekijk Voorbeelden

Grafische Ontwerp

Door onze expertise met Brand Design ontwerpen wij professionele visuele communicatie middelen naar jouw doelgroep. Meer weten?

Bekijk Voorbeelden