Startup website modules

Alles inbegrepen voor maar 499 Website Startup Pakket.

Gegarandeerd Value for money.

Wij durven met gerust hart te zeggen dat RenovatioMedia het meest complete professionele website pakket aanbied dan andere websitebouwers.

Vergelijk het zelf werkelijk completer pakket dan andere bureaus.

Voor maar 499 heb je een duurzame website en ben je helemaal klaar voor vandaag morgen. Je website groeit mee met jouw succes. Dat maakt dit pakket geschikt voor ieder budget."Wij hebben onze website laten maken door RenovatioMedia en zijn daarover zeer tevreden"
Pieter Hania

Welke website functie je ook nodig hebt…

alles zit standaard in ons Website Pakket

CMS beheer

Slepen en klikken van modules en content maakt het CMS beheer van je website kinderlijk eenvoudig en motiverend. let op kan verslavend zijn.

Bloggen

Je eigen weblog starten kan heel eenvoudig. Met blogarchief item reacties share buttons en nog veel meer functies. Richt je blog in zoals jij wilt.

Item overzicht

Makkelijk je eigen producten projecten vacatures overzichtelijk weergeven in categorieën met filters. Het kan allemaal met deze handige module.

Nieuwsberichten overzicht

Heel goed laat bezoekers weten wat voor nieuws je te melden hebt over je vakmanschap in een functioneel nieuws module overzicht.

Fotoboek

Geef bezoekers een overzichtelijke impressie met veel beeldmateriaal. Onbeperkt makkelijk afbeeldingen plaatsen in een mooi fotoboek.

Onbeperkt webformulieren

Net als pagina’s kun je ook onbeperkt webformulieren aanmaken en opmaken zoals jij wilt. Vele module functies als Automatisch beantwoorden.

Google Analytics

Meten is weten om het websitegedrag van je bezoekers te toetsen en onderzoeken. Wij integreren Google Analytics op je website. Vanaf nu lekker bijhouden.

Google Webmaster Tools

Je website heeft een dynamische sitemap die we integreren met Google Webmaster Tools. Hier wordt alles op juiste wijze ingesteld voor goed vindbaar zijn.

Google Mijn bedrijf

Wij zorgen dat je bedrijf op juiste wijze vermeld staat met Google Mijn bedrijf. Hierdoor weten bezoekers meer en nemen sneller contact met je op.

multi language

Opereer je internationaal dan is de multi language functie voor jou een must have feature. Ook deze functie is helemaal gratis in ons Startup pakket.

social media share

Laat bezoekers content van je website delen op social media door makkelijke buttons sidebar en of popup er is veel mogelijk met onze share module.

Login pagina's

Je kan pagina’s afschermen voor publiek. Alleen bezoekers die logingegevens van jouw hebben ontvangen krijgen toegang. Ideaal voor leden en leads.

Hebben wij je
nieuwsgierig gemaakt?

Heb je een vraag of wil je meer info?

Hey, wat leuk en interessant dat je een vrijblijvende vraag of info aanvraagt.

Zodra je informatie aanvraag is ontvangen zullen we dit gelijk bekijken en uitgebreide informatie toesturen.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met je gegevens om privacyverklaring.
Graag tot ziens, Roland

Reviews
4.7