Website
Laten maken

Professioneel als je bedrijf.

Het website pakket voor startende ondernemer ZZP en MKB. Met onze websites ben je klaar voor vandaag morgen. Je website groeit mee met jouw succes. Dat maakt dit pakket geschikt voor ieder budget.

$

Slim & Eenvoudig CMS

$

Maatwerk Webdesign

$

Goed Vindbaar

$

100% Tevredenheidsgarantie“De website is precies zo gemaakt zoals ik voor ogen had. Ik vind hem prachtig en hij werkt uitstekend.”
Wendy Noordzijl“Elk seizoen was een succes mede door de zeer goede vindbare en moderne site”
Henk Kuiper“Fijn bedrijf! Ze zijn snel en origineel. Maar vooral is hun kracht; mee denken met de klant; erg uniek!”
Charlotte Prins van Wijngaarden“Roland heeft mijn site een belangrijke input gegeven en dat resulteert in vele bezoekjes aan de site”
Antoinette Groeneveld“Een hele mooie website voor ons gemaakt waar we veel complimenten over ontvangen”
Nico & Marion

Alles
wat je nodig hebt

Briljant Webdesign

Je website laten ontwerpen door ervaren webdesigner experts. Gegarandeerd professioneel en winstgevend design met Wow effect.

Intuïtief CMS

Slepen en klikken van modules en content maakt het CMS beheer van je website kinderlijk eenvoudig en motiverend. let op kan verslavend zijn.

100% tevredenheidsgarantie

Met jouw wensen en onze expertise maken we de perfecte website. Wij gaan net zolang door tot dat jij 100% tevreden bent.

multi language

Opereer je internationaal dan is de multi language functie voor jou een must have feature. Ook deze functie is helemaal gratis in ons Startup pakket.

T

Zoekmachine vriendelijk

Door geavanceerde technologie en functionaliteit van ons CMS vinden zoekmachines zoals Google en Bing jouw website super vriendelijk.

CMS binnen handbereik

Op vakantie? Waar dan ook even snel je website aan passen met smartphone of tablet. Met ons snelle responsive CMS easy done.

Google Proof

Goed vindbaar zijn dat wil jij toch ook? Wij bouwen je website volgens de richtlijnen van Google. Zo ben je snel en beter vindbaar voor zoekmachines.

Website Modules

Je zult verbaasd zijn hoeveel functionele modules standaard in ons Startup pakket zijn inbegrepen. Vergelijk het zelf met andere bureaus.

i

Onbeperkt aanvullen

Hoeveel pagina’s of berichten je ook plaatst dat bepaal je helemaal zelf. Dus onbeperkt zelfstandig je website laten groeien zoals je eigen bedrijf.

Responsive webdesign

Uiteraard zijn onze websites full responsive webdesign zodat je website perfect wordt weergegeven op smartphone tablet en desktop.

Rocket Speed

Niets is erger dan een trage website. Wij leveren websites met professionele webtechnieken waardoor jouw website supersnel laadt.

Sprankelende foto's

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom hechten wij veel waarde aan professionele foto’s. Een aantal foto’s worden voor je aangevuld.

Hebben wij je
nieuwsgierig gemaakt?

Jazeker zou je mij een vrijblijvende offerte willen sturen.

Hey, wat leuk en interessant dat je een vrijblijvende offerte aanvraagt.

Zodra je offerte aanvraag is ontvangen zullen we dit gelijk bekijken en uitgebreide informatie toesturen.

Uiteraard gaan wij zorgvuldig met je gegevens om privacyverklaring.
Graag tot ziens, Roland

Reviews
4.7

Pin It on Pinterest